BeschrijvingHORECA PRIMO Sangiovese / Merlot
Druivenrassen en vinificatie
Deze wijn is een blend van Sangiovese en Merlot. De maceratie van de druiven vindt plaats bij een temperatuur tussen de 26-28 graden.
Deze wijn is een blend van Sangiovese en Merlot. De maceratie van de druiven vindt plaats bij een temperatuur tussen de 26-28 graden.
Proefnotitie
Diep robijnrood. Intense smaak, fruitig met hints van kersen, pruimen en vanille. Medium-bodied wijn, lichte tannine, mooi in balans en een soepele afdronk.
Diep robijnrood. Intense smaak, fruitig met hints van kersen, pruimen en vanille. Medium-bodied wijn, lichte tannine, mooi in balans en een soepele afdronk.
Wijn/spijs
Heerlijk in combinatie met salami, hartige voorgerechten en uitstekend met vleeswaren en kazen.
Heerlijk in combinatie met salami, hartige voorgerechten en uitstekend met vleeswaren en kazen.
ReviewsHelp ons en andere klanten door het schrijven van een review
Geen reviews gevonden
Je beoordeling toevoegen